Sarıkökün faydalı xüsusiyyətləri bütün dünyada tanınır. Bu ədviyyat güclü antioksidant, iltihabəleyhinə və antiseptik xüsusiyyətlərə malikdir, orqanizmi cavanlaşdırır, xərçəngin inkişafından qoruyur, çox yaxşı təmizləyir.
Sarı detoksun reseptini sizə təqdim edirik:
- 1 ç.q. sarıkök
- 1 limon
- 1 l su
- 3 x.q. bal
Hazırlanması:
- Sarıkök suda həll olunur.
- Limon yaxşı yuyulur, qabığı ilə birlikdə sürtgəcdən keçirilir, suya əlavə olunur.
- Suya bal əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
- Qarışığı 24 saat ərzində sərin yerdə saxlayın, sonra yaxşı süzün və gün ərzində 2 dəfə stəkanın 1/2 hissəsi olmaqla qəbul edin.
Müalicə kursu - 2 həftə.