Orqanizmə hədsiz faydaları olduğunu öyrənən rusiyalı jurnalist bu narıncı tərəvəzi öz üzərində sınamaq qərarına gəlir.
O, 20 gün ərzində hər gün balqabağı müxtəlif cür yeyir: çiy, bişmiş və s.
Daha çox axşamlar sobada hazırlayaraq qəbul edib.
Saglamolun.Az medicina.az-a istinadən bildirir ki, jurnalist 20 gün sonra baş verən dəyişiklikləri qeyd edib.
1. Çəkidə azalma. Bu günlər ərzində 3,5 kq asanlıqla itirilib. Çünki balqabaqda çox miqdarda lif var və o uzun müddət toxluq yaradır.
2. Dərinin vəziyyəti və rəngi yaxşılaşıb. Balqabaq orqanizmi şlak və toksinlərdən təmizlədiyinə görə dərinin vəziyyəti yaxşılaşır.
3. Həzm və bağırsağın fəaliyyəti normallaşıb. Köp, qəbizlik, ağırlıqdan əsər-əlamət qalmayıb
4. Görmə yaxşılaşıb - balqabaq A vitaminlə zəngin olduğu üçün, görmədə itiləşmə, aydınlanma realdır.
5. Əsəbləri sakitləşib. Balqabaqda əsəbləri sakitləşdirən maddələr var, həm də insanda həzm yaxşı getdiyi üçün istər-istəməz rahatlıq tapır.
Qadın 2 ay fasilə verdikdən sonra hər səhər balqabaq sıyığını yeməyi sınayacaq.