İmmuniteti gücləndirən, orqanizmi dayanıqlı edən, xəstəliklərdən qoruyan bitki çayı:
Tərkibi:
Zəncəfil - ½ xörək qaşığı
Darçın - ½ xörək qaşığı.
Zerdeçal – 1 çimdik
Hil - 1 çimdik
Su - 500 ml
Bal - 1 çay qaşığı
Hazırlanması:
- 500 ml su götürüb vam odda qaynadın.
- Qaynadığınız suya ½ xörək qaşığı zəncəfil və darçın əlavə edin.
- Qarığa 1 çimdik zerdeçal və 1 çimdik hil əlavə edin və yaxşı qarışdırın.
- Bütün inqrediyentlərlə suyu 5-10 dəqiqə qaynadın.
- Suyu süzün və 1 çay qaşığı bal əlavə edin.
XəstəliKlərdən uzaq olmaq üçün hər gün səhərlər bu çayı için.
medicalmedia.az